Hoogstefoto.nl professionele luchtfotografie.

Uw evenement, bedrijventerrein of wagenpark vanuit de lucht op de foto?

Vraag direct een offerte aan

Recensies

Frans de Groot

Graag wil ik ook mijn ervaringen met Hoogstefoto.nl lucht fotografie delen. Wij wilde met onze vereniging van eigenaren luchtfoto’s laten maken. Hierover heb ik contact op genomen met Hoogstefoto.nl lucht fotografie. We hebben onze wensen voorgelegen, er werd erg goed met ons mee gedacht en het resultaat was verbluffend! Bedankt.

Joop Amersma

Ik heb door verschillende luchtfotografie bedrijven een offerte laten maken, Hoogstefoto.nl kwam met het goedkoopste aanbod. Wat ik erg fijn vond is dat ik zeker 50 digitale bestanden kreeg, dit was bij alle andere offertes maar 2 of 3. Al met al, echt een aanrader!

Anne Jansen Twiseo V.O.F.

Ik heb heel weinig verstand van het maken van foto’s. Vanuit Hoogstefoto.nl werd er erg goed mee gedacht om ons bedrijfspand zo mooi mogelijk op de foto te krijgen. PS: De afdrukken waren ook haarscherp.

Eric Malle

Ben erg tevreden met de service, snelle reacties op e-mails en nette prijzen. De prijs was ook erg scherp en de kwaliteit was ook prima in orde.

Mark Coppens

De “Hoogste Foto” was voor mij de eerste keer dat ik er mee in contact kwam, omdat ik een luchtfoto van het bedrijf waar ik werk, wilde laten maken. De website maakte op mij een goede verzorgde indruk. Na de gevraagde informatie werd dit alleen maar sterker, waardoor ik met hen verder ben gegaan.

Het onderlinge contact betreffende de luchtfoto was super, eer er  foto’s werden gemaakt, met de wensen van mij “de klant”. De ‘Hoogste Foto” is naar mijn inzicht zeer professioneel  en meedenkend met de klanten.

Het resultaat en kwaliteit van de foto is helemaal te gek. Ik kan het iedereen aanbevelen ook betreffende de prijs/kwaliteit verhouding.

Jan Verburg, Camping Orisant

Wij hebben een mooie serie luchtfoto’s van u gekregen voor een aantrekkelijke prijs, zeker ook omdat deze foto’s rechtenvrij zijn.

R verhoef

Bedankt voor het maken van een luchtfoto van mijn huis! Erg leuk om te zien hoe het er voor en na de verbouwing uit ziet.

Op mijn werk heb ik ook al voorgesteld om een luchtfoto via Hoogstefoto te laten maken. Wellicht horen jullie nog van mij.

Nogmaals bedankt het ziet er super uit!

Enkele voorbeelden