Hoogstefoto.nl professionele luchtfotografie.

Uw evenement, bedrijventerrein of wagenpark vanuit de lucht op de foto?

Vraag direct een offerte aan

Tarieven

Vaak krijgen wij de vraag of we met een drone vliegen, dit doen wij nooit! Het vliegen met een drone is in veel gebieden in Nederland verboden. Omdat wij veel met grote bedrijven samenwerken vinden we de risico’s die een drone met zich meebrengt te groot.
Wij zullen dus altijd met een bemand vliegtuig met een ervaren piloot vliegen. Doordat wij met een vliegtuig sneller aan de andere kant van Nederland zijn, is deze werkwijze goedkoper dan met een Drone.

U bent hier dus gegarandeerd aan het goede adres voor professionele luchtfotografie en maatwerk luchtfotografie. Van een enkel project tot langlopende projecten tot spoed projecten, door onze ruime ervaring in het vak kunnen wij elk type klus aan.
Wij kunnen u ook voorzien van hoge kwaliteit afdrukken, lijsten, drukwerk, reclamewerk in alle gewenste formaten en kleuren. Hiervoor maken wij graag een offerte voor u. Vraagt u eens naar onze mogelijkheden.

Heeft u een speciale opdracht? Vraag ons gerust advies, Hoogstefoto.nl denkt graag met u mee om tot een passend eindresultaat te komen!

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Uw naam (verplicht)

Bedrijfsnaam

Adres

Postcode

Plaats

Telefoonnummer

Uw email (verplicht)

Uw bericht

Enkele voorbeelden